Ameauré Bar

LogoAmbient

LogoGekoeld

LogoBruisend

Het meest performante systeem in ons gamma. Met zijn inox afwerking, hoge capaciteit en extra bruis is dit het ideale toestel voor uw hotel/restaurant/bar.

LogoDownload de technische fiche
Image Description

Uitmuntende performantie

Snelste koeling ter wereld

Bij installatie kan de koelcel het water van 30°C tot 5°C brengen in amper 180 seconden. Dat zorgt voor een erg hygiënische opstart.

Fluisterstil

Terwijl andere koelsystemen tot wel 65dB geluid maken, werkt deze SodaChiller op minder dan 38dB. Geen gezoem in je kast dus.

Regelbare temperatuur

Regel gemakkelijk de temperatuur van het gekoelde water. Met een bereik tussen 3°C en 12°C is er voldoende keuze.

Vortex

De koeling werkt onder hoge druk. Het water spuit in een vortex langs de interne wanden en voorkomt zo de vorming van biofilms.

Milieuvriendelijk

Met energieklasse A+++ en het gebruik van het R600a koelmiddel is dit product erg mileuvriendelijk en heeft het geen invloed op de ozonlaag.

Super hygiënisch

Door de afwerking in non-poreuze inox en dichtingen met antibacteriëel zilver, is dit een toestel een parel op vlak van hygiëne.

BESTELLEN VIA HET CONTACTFORMULIER

Na het invullen van het contactformulier zal een medewerker met jou contact opnemen. We bezorgen je een offerte op maat afhankelijk van je voorkeuren en toepassingen.

Contact Info

Vraag info of bestel een systeem door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers nemen nadien graag contact me je op.

03 899 41 19

info@ameaure.be

Duigemhofstraat 101, 3020 Herent