Essential

LogoAmbient

Onze Essential waterzuivering is het instapmodel voor zuiver water in de keuken.

Under Counter

De waterfilter wordt onder de gootsteen geplaatst. Op de gootsteen installeren we een multifunctionele kraan of een apart drinkkraantje.

Image Description

NSF gecertificieerde filter.

Zeer efficiënte zuivering op bacteriën en zware metalen.


Oerdegelijke eenvoud

Super compact

Een Essential beneemt amper ruimte. Het systeem past volledig op een half A4 blad en wordt tegen de zij- of achterwand geïnstalleerd.

Geen elektriciteit

Voor zuiver ambient water heb je geen elektriciteit nodig. Het systeem werkt perfect op de aanwezige druk van het leidingwater.

Bescherming tegen lood

Ondanks zijn compacte vorm, biedt het een uitstekende bescherming tegen lood in het drinkwater.

Antibacteriëel

De antibacteriële werking van het systeem beschermt tegen microbiologische vervuilers zoals e.coli, cryptosporidia en giardia lamblia cysten.

Behoud van mineralen

Ondanks zijn uitstekende bescherming tegen vervuilende stoffen, blijven de aanwezige en noodzakelijke mineralen in het leidinwater perfect behouden.

Gemakkelijk te verhuizen

Met een garantie van 10 jaar hebben we ervoor gezorgd dat het systeem in een handomdraai verhuisd en opnieuw geïnstalleerd kan worden.


Welke kraan past het best bij je keuken?

Kies een bijhorende kraan voor je waterzuivering.

Aparte kraan

Een apart kraantje wordt bijgezet naast je huidige kraan. Plaatsingen in inox/composiet/graniet/marmer zijn perfect mogelijk. Een apart drinkkraantje kan 1 of 2 functies hebben. Een multifunctionele kraan kan tot 3 extra functies hebben.

Multifunctionele kraan

Een functionele kraan schenkt warm en koud leidingwater aan de rechterhendel. De linkerhendel biedt je de keuze tussen natuurlijk, bruisend of gekoeld water, of een combinatie.

Vraag onze catalogus
Liever een upgrade?

Onze Performance waterzuivering biedt extra voordelen.

  • Meer capaciteit
  • Hogere reductie op chemische stoffen
  • Dubbele levensduur
Performance

BESTELLEN VIA HET CONTACTFORMULIER

Na het invullen van het contactformulier zal een medewerker met jou contact opnemen. We bezorgen je een offerte op maat afhankelijk van je voorkeuren en toepassingen.

Contact Info

Vraag info of bestel een systeem door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers nemen nadien graag contact me je op.

03 899 41 19

info@ameaure.be

Duigemhofstraat 101, 3020 Herent