FAQ

Bekijk onze veelgesteld vragen en misschien vind je wel meteen jouw antwoord.

Het merk

Ja. Je hebt ™ en ®. ™ staat voor een ongeregistreerde merknaam. Je mag ™ altijd gebruiken voor doeleinden om je merk veilig te stellen én je hebt er geen officiële goedkeuring voor nodig. Juridisch gezien heeft een ™ geen echte waarde. ® daarentegen staat voor een beschermde en geregistreerde merknaam op basis van absolute gronden. Ameauré ® is dus een beschermde merknaam.
Je kan water zuiveren op een aantal verschillende manieren. Die verschillende manieren leveren natuurlijk ook verschillende resultaten op. Ameauré tracht enkel de allerbeste waterkwaliteit te bieden. Om een duidelijk onderscheid te maken tussen de specifieke zuiveringssytemen van Ameauré en andere zuiveringssystemen, staat overal het logo op bedrukt. Je kan ons logo herkennen aan de roze en blauwe kleuren, dikwijls gepresenteerd door een cirkel rondom de tekst en swirl die een hart voorstellen. Zie je dit logo? Dan weet je dat je water van absolute toppkwaliteit is.

Producten

Het getal 3, 4 of 5 is gelijk aan het aantal functies dat de kraan heeft. Standaard zitten er op een kraan 2 functies, namelijk warm en koud leidingwater. Een kraan met 3 functies heeft dan bijvoorbeeld ook ambient gezuiverd water. Een kraan met 4 functies heeft daarboven ook chilled gezuiverd water en een kraan met 5 functies heeft bovenop alle voorgaande ook nog eens bruisend water.
Nee. Een kraan kan op zich geen water zuiveren, koelen of carboniseren. Er staat altijd een toestel onder de gootsteen dat die functies vervult. Enkel met een staande dispenser voor bedrijven zit de koel- en bruis functie ingebouwd. Daarom staan de kranen bij ons bij de accessoires. Toestellen zijn universeel, dat wil zeggen dat je elke soort toestel op elke soort kraan kan aansluiten.

Aankoop

Om de allerbeste service te garanderen, komt er voorafgaand een bestelling even een medewerker van ons langs. De prijs van een waterzuivering is immers afhankelijk van het type kraan, de waterkwaliteit, uw wensen en extra opties. Samen met u laten we kort de verschillende mogelijkheden zien. Zo zijn wij er zeker van dat we het juiste systeem in de juiste keuken zetten, en is uw offerte echt 100% op maat. Heeft u interesse om een systeem te bestellen, een offerte of informatie te verkrijgen? Bel ons op : 03 899 41 19 of mail ons op info@ameaure.be of vul hieronder het contactformulier in.
Deze dienstverlening is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend, en dient om u een absolute topkwaliteit te kunnen garanderen.
Ja. We kunnen iemand langs sturen die met u alle opties kan overlopen. Aparte kraan - 3 wegkraan - verschillende modellen - installatiemogelijkheden. We trachten een ongeziene service te bieden naar al onze klanten.
Op het zuiveringssysteem staat 20 jaar garantie. Waarom zo lang? We werken enkel met hoogwaardige grondstoffen. Dat geeft een enorme levensduur aangezien we ze kunnen regenereren.
Via ons algemeen telefoonnummer 03 899 41 19 of ons algemeen emailadres : info@ameaure.be. Bent u klant? Dan hebt u een eigen servicenummer. Op deze manier wordt u onmiddelijk verder geholpen en zijn we altijd bereikbaar.
Nee. Een offerte op maat is gratis en vrijblijvend.

Installatie

Neen. Wij hebben onze interne technici die op een nette manier Ameauré integreren. Er wordt met u ook eerst een installatie procedure overlopen, zodanig dat u weet wat de mogelijkheden zijn. We hebben systemen voor op of onder de gootsteen, en verschillende kranen en taps. Ameauré wordt op zo'n manier geïntegreerd dat u niet alleen geniet van erg zuiver water, maar ook van een mooie afwerking.
Neen. Meer nog, onze standaardinstallatie - gezuiverd natuurlijk water - verbruikt zelfs géén elektriciteit. Enkel wanneer u ook gekoeld water wil, verbruikt u. Onze koelsystemen zijn echter uitgerust met een energieopslag waardoor het verbruik te verwaarlozen is.
Bij een standaardinstallatie trachten we binnen 7 dagen bij u te installeren. Bij niet standaardprocedures plaatsen we meestal binnen 1 maand.