Het perfecte water voor restaurants & hotels

Ontdek waarom
Ruime mogelijkheden

Drinkwatersystemen & tapkranen

Drinkwatersysteem

AS/20

Gekoeld natuurlijk en bruisend water
 • Hoogte : 420 mm
 • Breedte : 180 mm
 • Diepte : 300 mm
 • Capaciteit : 20 liter/uur
Tapkranen zijn afneembaar, waardoor het systeem ook under counter kan geïnstalleerd worden. Maak een afspraak
Drinkwatersysteem

AS/45

Gekoeld natuurlijk en bruisend water
 • Hoogte : 429 mm
 • Breedte : 438 mm
 • Diepte : 268 mm
 • Capaciteit : 45 liter/uur
Tapkranen zijn afneembaar, waardoor het systeem ook under counter kan geïnstalleerd worden. Maak een afspraak
Drinkwatersysteem

AS/80

Gekoeld natuurlijk en bruisend water
 • Hoogte : 474 mm
 • Breedte : 528 mm
 • Diepte : 330 mm
 • Capaciteit : 80 liter/uur
Systeem heeft geen ingebouwde tapkranen. Deze kunnen extern worden bijgeleverd of aangesloten op de huidige tapkranen. Maak een afspraak
Image Description
Tapkranen

Naked taps

Aansluitbaar op al onze systemen en voorzien van een specifieke waterbestendige coating. Tapkranen kunnen geleverd worden met of zonder lichtgevend logo. Maak een afspraak
4 redenen

Waarom Ameauré de beste keuze is

Image Description
Image Description
Image Description
Image Description
Brochure

Ameauré voor horeca

Bekijk
Een ondersteunend merk

Snelle en vriendelijke service

Persoonlijk contact

Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod en oplossingen? We leren u en/of uw zaak graag persoonlijk kennen. We sturen met veel plezier iemand langs die u voorziet van alle informatie betreffende onze systemen, kranen en mogelijkheden tot integratie.
Deze dienstverlening is volledig vrijblijvend en gratis.

Maak een afspraak

Meest gestelde vragen

Vindt u niet de juiste informatie? Bel ons op het nummer 03 899 41 19 of stuur naar info@ameaure.be.

Moet ik Ameauré zelf installeren?

Neen. Wij hebben onze interne technici die op een nette manier Ameauré integreren. Er wordt met u ook eerst een installatie procedure overlopen, zodanig dat u weet wat de mogelijkheden zijn. We hebben systemen voor op of onder de gootsteen, en verschillende kranen en taps. Ameauré wordt op zo'n manier geïntegreerd dat u niet alleen geniet van erg zuiver water, maar ook van een mooie afwerking.

Verbruikt de installatie veel elektriciteit?

Neen. Meer nog, onze standaardinstallatie - gezuiverd natuurlijk water - verbruikt zelfs géén elektriciteit. Enkel wanneer u ook gekoeld water wil, verbruikt u. Onze koelsystemen zijn echter uitgerust met een energieopslag waardoor het verbruik te verwaarlozen is.

Hoe lang bedraagt de tijd tussen bestelling en installatie?

Bij een standaardinstallatie trachten we binnen 7 dagen bij u te installeren. Bij niet standaardprocedures plaatsen we meestal binnen 1 maand.

Is Ameauré® écht een beschermde merknaam?

Ja. Je hebt ™ en ®. ™ staat voor een ongeregistreerde merknaam. Je mag ™ altijd gebruiken voor doeleinden om je merk veilig te stellen én je hebt er geen officiële goedkeuring voor nodig. Juridisch gezien heeft een ™ geen echte waarde. ® daarentegen staat voor een beschermde en geregistreerde merknaam op basis van absolute gronden. Ameauré ® is dus een beschermde merknaam.

Waarom is die ® zo belangrijk?

Je kan water zuiveren op een aantal verschillende manieren. Die verschillende manieren leveren natuurlijk ook verschillende resultaten op. Ameauré tracht enkel de allerbeste waterkwaliteit te bieden. Om een duidelijk onderscheid te maken tussen de specifieke zuiveringssytemen van Ameauré en andere zuiveringssystemen, staat overal het logo op bedrukt. Je kan ons logo herkennen aan de roze en blauwe kleuren, dikwijls gepresenteerd door een cirkel rondom de tekst en swirl die een hart voorstellen. Zie je dit logo? Dan weet je dat je water van absolute toppkwaliteit is.