Performance SodaChiller

LogoAmbient

LogoGekoeld

LogoBruisend

Under Counter

Dit toestel wordt geplaatst onder de gootsteen. Op de gootsteen installeren we een multifunctionele kraan.

Gekoeld én bruisend water

Onze SodaChiller zorgt voor ambient, gekoeld en bruisend water. Het toestel is afgewerkt in inox, heeft een zeer stille motor en energieklasse A+++

LogoDownload de technische fiche
Image Description

De hoogste kwaliteit.

De beste in zijn soort

Regelbare temperatuur

Regel gemakkelijk de temperatuur van het gekoelde water. Met een bereik tussen 3°C en 12°C is er voldoende keuze.

Milieuvriendelijk

Met energieklasse A+++ en het gebruik van het R600a koelmiddel is dit product erg mileuvriendelijk en heeft het geen invloed op de ozonlaag.

Fluisterstil

Terwijl andere koelsystemen tot wel 65dB geluid maken, werkt deze SodaChiller op minder dan 38dB. Geen gezoem in je kast dus.

Super hygiënisch

Door de afwerking in non-poreuze inox en dichtingen met antibacteriëel zilver, is dit een toestel een parel op vlak van hygiëne.

Snelste koeling ter wereld

Bij installatie kan de koelcel het water van 30°C tot 5°C brengen in amper 180 seconden. Dat zorgt voor een erg hygiënische opstart.

Vortex

De koeling werkt onder hoge druk. Het water spuit in een vortex langs de interne wanden en voorkomt zo de vorming van biofilms.

Kies je afwerking

Multifunctionele kraan

BESTELLEN VIA HET CONTACTFORMULIER

Na het invullen van het contactformulier zal een medewerker met jou contact opnemen. We bezorgen je een offerte op maat afhankelijk van je voorkeuren en toepassingen.

Contact Info

Vraag info of bestel een systeem door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers nemen nadien graag contact me je op.

03 899 41 19

info@ameaure.be

Duigemhofstraat 101, 3020 Herent