Performance Waterzuivering

LogoNatuurlijk Gezuiverd Water

Onze Performance waterzuivering is het beste systeem om het water te zuiveren in de keuken.

Under Counter

De waterfilter wordt onder de gootsteen geplaatst. Op de gootsteen installeren we een multifunctionele kraan of een apart drinkkraantje.

Image Description

Perfecte zuivering.

Zeer hoge bescherming tegen schadelijke stoffen, met respect voor het behoud van de mineralen.


Onvoorstelbare kwaliteit

Onze waterzuivering biedt talloze voordelen

Super compact

Onze waterfilter beneemt amper ruimte. De filter past op een A4 blad en wordt tegen de zij- of achterwand in het kastje onder de gootsteen geïnstalleerd.

Geen elektriciteit

Voor zuiver ambient water heb je geen elektriciteit nodig. Het systeem werkt perfect op de aanwezige druk van het leidingwater.

Verwijdert lood

Ondanks zijn compacte vorm, biedt het een uitstekende bescherming tegen lood in het drinkwater.

Antibacteriëel

De antibacteriële werking van de filter beschermt tegen microbiologische vervuilers zoals e.coli, cryptosporidia en giardia lamblia cysten.

Verwijdert chemicaliën

De extra module met PPAC biedt een zeer sterke bescherming tegen desinfectiebijproducten, hormoonverstoorders, PFOS, ea.

Getest in laboratoria

Onze Performance systemen worden extra getest in onafhankelijke erkende laboratoria in Vlaanderen. Zo zie je een duidelijk verschil voor en na zuivering.

Behoud van mineralen

Ondanks zijn uitstekende bescherming tegen vervuilende stoffen, blijven de aanwezige en noodzakelijke mineralen in het leidinwater perfect behouden.

Gemakkelijk te verhuizen

Met een garantie van 20 jaar hebben we ervoor gezorgd dat het systeem in een handomdraai verhuisd en opnieuw geïnstalleerd kan worden.

Extra garantie

Met een Performance geniet je van 20 jaar garantie. Dat staat bij een gemiddeld gezin gelijk aan 36.500 liter water!


Welke kraan past het best bij je keuken?

Kies een bijhorende kraan voor je waterzuivering.

Aparte kraan

Een apart kraantje wordt bijgezet naast je huidige kraan. Plaatsingen in inox/composiet/graniet/marmer zijn perfect mogelijk. Het apart drinkkraantje schenkt dan het gefilterde water, terwijl je huidige kraan gebruikt kan blijven worden om de afwas te doen.

Multifunctionele kraan

Een functionele kraan schenkt warm en koud leidingwater aan de rechterhendel. De linkerhendel biedt je de keuze tussen gefilterd natuurlijk, bruisend of gekoeld water, of een combinatie van alle 3.

Vraag onze catalogus

Tips bij de aankoop van een waterfilter

Lees deze onmisbare tips wanneer je een waterfilter wil laten installeren

Kwaliteit

De kwaliteit van waterfilters verschilt enorm. Zo zijn er omgekeerde osmoseapparaten die alle minderalen uit het water halen en enkel maar zouten terug toevoegen. Ons leidingwater bevat heel wat gezonde mineralen die behouden moeten blijven.

Behuizing

Koop nooit een waterfilter in een plastic behuizing. Plastic is een poreus materiaal waarin bacteriën zich kunnen nestelen en biofilms vormen. Hygiënische producten werken met inox, dat is een non-poreus materiaal en geeft bacteriën geen kans.

De smaak

De smaak van het water kan na filtratie anders zijn dan ervoor. De juiste balans voor de smaak ligt tussen het behoud van de mineralen en het verwijderen van chemische producten. Wil je weten hoe ons water proeft in vergelijking met je leidingwater? Dan bezorgen we je graag een gatis staaltje.

Keuring

Wil je zeker weten dat je waterfilter werkt, vraag dan steeds een labotest voor je een aankoop doet. Check of de test die je te zien krijgt uit een erkende laboratorium in Vlaanderen komt, en dat er op de juiste parameters werd getest.

BESTELLEN VIA HET CONTACTFORMULIER

Na het invullen van het contactformulier zal een medewerker met jou contact opnemen. We bezorgen je een offerte op maat afhankelijk van je voorkeuren en toepassingen.

Contact Info

Vraag info of bestel een systeem door het contactformulier in te vullen. Onze medewerkers nemen nadien graag contact me je op.

03 899 41 19

info@ameaure.be

Duigemhofstraat 101, 3020 Herent